Lugeja küsib: miks maksab soodus- ja tavahinnaga kaup Bauhofis sama palju?

Tarbija24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehituskaupade keti Bauhofi kauplus.
Ehituskaupade keti Bauhofi kauplus. Foto: Margus Ansu.

«Käisin Mustika keskuse Bauhofis, kus oli palju kliendikaardiga soodushindu (meistriklubi hind). Märkasin, et ka vahuveinil on meistriklubi hind ja ka teistel alkohoolsetel toodetel. Täpsemalt vaadates nägin, et meistriklubi hind on nendel toodetel sama mis tavahindki,» rääkis Tarbija24 lugeja.

«Küsisin infoletist, et kumma hinnaga siis mööda on pandud. Selle peale öeldi, et neil ongi osadel toodetel kliendihind, mis on tavahinnaga võrdne. Imestades küsisin veel, et kas siis kõikidel hindadel on meistriklubi hind ka juures - olenemata soodustusest. Selle peale tuli eitav vastus. Teoreetiliselt on kõik jokk, aga kliendina tekib mul ju tunne, et kui on tavahinnale lisaks kliendihind kirjutatud, siis järelikult on see soodsam. Eriti veel kui kliendihind pole kõikidele toodetele märgitud. Miks on Bauhofis ka soodustuseta hind märgitud näiliselt nagu soodsamalt?» uuris lugeja.

Bauhof Group AS jaeteenindusdirektor Marje Udras.

Reeglina on ikka Bauhofis Meistriklubi hind tootel soodsam kui toote tavahind. Põhjus aga, miks alkoholil on nii Meistriklubi kui ka tavahind võrdne, on see, et lähtuvalt seadusest ei tohi samal etiketil näidata alkoholi soodushinda ja tavahinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles