Politsei alustas digikaupade e-poe suhtes kriminaalmenetlust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti. Foto on illustratiivne.
Sülearvuti. Foto on illustratiivne. Foto: Samsung

Tarbijakaitseamet lisas e-kauplejate musta nimekirja e-poe Digioutlet.ee, kuna ettevõte ei ole tarbijatele kaupa tarninud, raha tagastanud ega kaebusi lahendama hakanud. Politsei on ettevõtte suhtes alustanud kriminaalmenetlust.

Digioutlet.ee omanik on Westmark Baltic OÜ. Tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Pauli kinnitusel on 2013. aasta novembris ja detsembris selle kaupleja kohta ametile laekunud kokku üheksa pöördumist.

Põhja prefektuuri majanduskuritegude talituse juhtivuurija Indrek Kulla sõnas, et politsei on alates novembri lõpust saanud antud ettevõtte tegevuse kohta üheksa avaldust, kus inimesed on tellinud veebipoest tehnikat ja tasunud ettemaksu, kuid ei ole kaupa kätte saanud ega saa poepidajaga enam ühendust.

Põhja prefektuuri majanduskuritegude talitus alustas avalduste alusel kriminaalmenetluse kelmuse paragrahvi alusel.

Postimees ei ole e-poega alates eilsest ühendust saanud. Kui eile veel Digioutlet.ee kodulehekülg töötas, siis tänase seisuga on koduleht ajutiselt suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles