Pühad toovad muudatusi praamiliiklusesse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode mahasõit Kuivastu sadamas
Autode mahasõit Kuivastu sadamas Foto: Peeter Langovits

Väinamere Liinide teatel käivitub homsest riigi poolt tellitud aastavahetuse laevagraafik, mis kehtib kuni 1. jaanuarini ja on tihedam kui tavapärane sügis-talvise graafiku riigi tellimus.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul tegi vedaja seni Kuivastu - Virtsu liinil kommertsreise, mis tihendasid igapäevaselt laevagraafikuid.«Kommertsreiside tegemine lõpetatakse homsest ja vähemalt jaanuaris ja veebruaris neid samuti olema ei saa. Korrigeerime graafikuid vastavalt varasemale kogemusele ja prognoosidele. Aasta alguse nõudlus on kõige madalam ja siis sõidavad laevad hõredama, 1 h 10 min graafikuga. Reedeti ja pühapäeviti teostab ettevõte riigi tellimuse alusel ka 35 min sõiduplaani,» sõnas Hiiuväin.

Pühadeperioodil 20.12-01.01 on sõidugraafik veidi erinev seni kehtivast, päevade lõikes on erisusi vastavalt väljakujunenud nõudlusele. Täpse päeva sõiduplaani saab vaadata e-piletite ostukalendrist. 24. ja 25. detsembril ning 1. jaanuaril jääb ära esimene reis mõlemast sadamast.

Oktoobrist detsembrini on statistika kohaselt kasvanud kõige enam nädalavahetuste nõudlus võrreldes möödunud aastaga, mis on pea 30 protsenti suurem. Sellele tuginedes on aasta algusest reedeti 35min graafik Virtsust 16:25 kuni 19:55 ja pühapäeviti Kuivastust 12:00 kuni 18:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles