Aasta isa jõulusoov: elage ilusat elu ja tundke Eestist rõõmu!

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta isa Aldo Kals (keskel).
Aasta isa Aldo Kals (keskel). Foto: Andres Haabu

Tänavune aasta isa, ajaloolane ja filosoofiadoktor Aldo Kals, kel on kaks poega ja kolm lapselast, on perega jõulupeo juba ära pidanud ning soovitab Eesti inimestel elust ja oma riigist rõõmu tunda.

«Meil on aastaid kõik ühtemoodi olnud – tuleme millalgi jõulude kandis kokku, tänavu oli see päev näiteks üleeile. Lapsed, lapselapsed, olime kõik ümber laua, kokku 9 inimest. Oli pidulik jõulusöömaaeg, kõik said kingitusi,» kirjeldas Kals oma pere jõulupidu.

Aasta isa lapselapsed on praegu veel nii väikesed, et jõuluvana neil ei käi. Kals meenutas, et on varem küll jõuluvana mänginud, kuid mitte oma poegadele. «Olen võõrastele jõuluvana teinud, aga oma lastele on ikka kuskilt onu leitud. Tahan ju ise ka kinki saada ja kuhu siis isa vahepeal kadunud on? Enda lastele ei ole küll kunagi teinud,» rääkis ta.

Postimehe lugejatele soovis aasta isa pühade puhul seda, et nad elust rõõmu tunneksid. «Elage ilusat elu, tundke rõõmu Eesti Vabariigist, sellest kõigest, mis meie ümber on, olge positiivsed ja kõik on okei ma ütlen!» rääkis ta. Omaenda jõulusoovina nimetas Kals, et Eesti oleks ka aasta pärast terviklik nagu täna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles