Elioni uue nutiTV teenused võivad tõrkuda

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni uue nutiTV kanalite list.
Elioni uue nutiTV kanalite list. Foto: Elion

Mitmed Elioni uue nutiTV teenused kasutavad pleierit, mis ei ole veel praeguseks täielikult välja arendatud. Seetõttu võib mõnede teenuste töö olla ebakvaliteetne, näiteks võib tekkida probleeme saadete salvestamisel või filmide järelevaatamisel.

«Viimasel ajal on tekkinud salvestamise funktsiooniga selline takistus, et kui salvestatud saade panna mängima, siis esimest korda annab teate «Seda videot ei õnnestunud käivitada. Palun proovi hiljem uuesti. Vabandame.» Kui korraks pleierist väljuda ja uuesti sama video vaatamist proovida, siis hakkab video jooksma. Sama probleem on ka teises linnas, teisel aadressil oleva NutiTVga. Kui vajutasin «refresh» nuppu, siis samal päeval toimis, aga järgmisel kordus taas error,» juhtis klient Elioni Facebooki lehel probleemile tähelepanu.

Elioni avalike suhete juht Kadri Talvistu ütles Tarbija24-le, et teatud salvestuste või filmidega võib pleier tõepoolest käituda mitte ootuspäraselt. Praegu tegelevad Elioni arendajad uue nutiTV koosseisus oleva pleieri arendamisega, et parandada selle stabiilsust ja kvaliteeti.

«Paraku võtab see tegevus aega, kuna pleieri kvaliteetne töö sõltub väga palju ka uue nutiTV jaoks kasutusel olevast seadmest, millega ta peab kokku töötama, näiteks Motorola digiboks või Samsungi teleris olev SmartHubi komponent,» selgitas Talvistu.

Elion sel aastal enam uusi nutiTV versioone ei väljasta, uus versioon tuleb välja jaanuari teises pooles. «See sisaldab siis juba ka pleierisse loodud parandusi,» kinnitas Talvistu.

Pleierit kasutavad uues nutiTV-s mitmed teenused, näiteks Salvestuste ja KordusTV saadete mahamängimine, Videolaenutus, Filmiriiul, Lastenurga multikad ja sarjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles