Laisa mehe viimase minuti kingisoovitused

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukinkide ostja Londonis Oxfordi tänaval.
Jõulukinkide ostja Londonis Oxfordi tänaval. Foto: SCANPIX

Kui loetud tunnid enne jõululaupäeva oled veel hädas kingituste leidmisega, siis Austraalia väljaanne koostas õpetuse viimasel minutil kingitusi ostvatele «laiskadele meestele».

«Oh ei, jätsid kingituste ostmise jälle viimasele minutile? Ära karda,» kirjutab väljaanne Herald Sun ja toob lugejateni juhised, kuidas laisk mees jõulude ajal ellu jääda võiks.

Kuna Austraalias ennustatakse pühade ajal 31 kraadi sooja, siis soovitatakse meestel suhte päästmiseks esmalt haarata poest värviline suvelillede kimp, mille juurde võiks osta ka kommikarbi. Teine nõuanne meestele, mis meiegi kliimas asjakohane oleks, on kinkida mõni Tupperware firma toode.

Ettevaatust palutakse siiski kosmeetika valdkonnas tegutsedes. Vananemisvastane kreem võib küll naisele hästi mõjuda, ent ostja peab valmis olema naise negatiivseks reaktsiooniks. Naine võib vihaselt pärida, kas mehe arvates näeb ta vana välja.

Nõnda on järgmine soovitus kohe alkohol – naistele meeldivad pea alati kvaliteetsed veinid. Herald Sun usub, et ka parfüüm on alati rõõmu valmistav kingitus. Vältida tuleks siiski erinevate popstaaride lõhnaõlisid. Justin Bieberi parfüüm võib mõnes naises pahameelt tekitada veel järgmised 12 kuud. Austraalia väljaanne usub, et ka mitmesuguseid hügieenitarvikud, nagu pesemisgeelid, seebid, käsnad või ka deodorandid on sobilikud kingitused.

Selleks, et kingipakk põhjalikult viimistletud ja kena välja näeks, võib lillepoe pakkija asemel kasutada hoopis mõnda Youtoube’i videoõpetust.

Vaata, mida mehed Austraalias kingituste ostmisest paar päeva enne jõululaupäeva arvavad, siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles