Swedbank plaanib välja vahetada 30 automaati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank vahetas Väike-Maarjas asunud sularaha sisse- ja väljamakseautomaadid uue vastu välja. Foto on illustratiivne.
Swedbank vahetas Väike-Maarjas asunud sularaha sisse- ja väljamakseautomaadid uue vastu välja. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Swedbank plaanib tuleval aastal välja vahetada 30 sularahaautomaati.

Pank plaanib esimesel poolaastal suuri investeeringuid masinapargi uuendamisse, millega käib ka kaasas kvalitatiivne tõus, ütles panga pressiesindaja BNSile. Uue aasta masinate eemaldamised ja võrgu ümberpaigutuse otsused saavad tõenäoliselt langetatud uue aasta esimese kvartali jooksul.

Masinapargis pangal suuri muutusi lähiajal plaanis pole. Masinad lihtsalt tõstetakse käidavamatesse kohtadesse.

Narvas asuva Vikerkaare kontori suleb pank 1. jaanuaril. 1. detsembril sulges pank Tartus Kaubamajas asuva kontori. Mõlema kontori sulgemise põhjus on klientide vähesus ja suurema ning rohkemate võimalustega kontori lähedus. Tartus on lähedal multifunktsionaalne Dorpati kontor, Narva Fama kaubanduskeskuses aga suur Narva kontor.

SEB pressiesindaja ütles BNSile, et kontoritega seonduvaid ümberkorraldusi tehakse vastavalt kliendikäitumise muutustele jooksvalt ja seega ei oska järgmise aasta kui terviku osas veel vastuseid anda, ning lisas, et pank annab klientidele võimalikest muudatustest alati varakult teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles