Reisijad uskusid ekslikult Elroni rongiga tasuta sõitmisse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tarbija24 toimetusse pöördunud lugeja uskus ekslikult, et täna hommikul sai Elroni Viljandi-Tallinn rongis tasuta sõita, kuna ettevõtte sõnul klienditeenindaja lihtsalt ei jõudnud kõikide reisijateni.

Pisike rong oli Jaanuse sõnul puupüsti täis – Raplas inimesed seisid kui tikud toosis ja piletimüüjal polnud võimalik liikuda. «Iseenesest oli tore tasuta sõita, aga arvestades, et täna on kindlasti vähem reisijaid kui normaalselt, tekib hirm, et mis tavalisel tihedal tööpäeva hommikul on,» mõtles ta.

Veebist sai diiselrongi I klassi osta istekohaga kindlustatud pileti. «Nii võisin olla kindel, et saan kenasti istuma ja ei pea pool tundi varem rongijaama tulema, et seejärel rongi trügida küünarnukid ees. Nüüd uus firma on aga selle mugavuse inimestelt ära võtnud. Kujutan ette, et Rapla inimesed loobuvad õige pea rongi kasutamisest, sest kui kindlat istkohta ei saa, siis mis mõte on osta täispilet kallile kiirrongile, et püsti sõita?» pahandas ta.

Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste selgitas, et täna hommikul ei saanud Viljandi-Tallinn rongis tasuta sõita. «Tõsi, meie klienditeenindaja ei jõudnud kõikide klientideni ning võis olla reisijad, kes ei saanudki piletit osta. Tegemist on ajutise olukorraga, kuna arusaadavalt on jaanuarikuu alguses kõikidel klientidel küsimusi meie klienditeenindajatele ning nii on nad ametis info jagamisega lisaks pileti müümisele,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles