Kanavarras laimi, koriandri ja ananassiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Karron

 

400 gkana rinnafileed

2 laimi mahl

Peotäis koriandrit, hakituna

2 spl oliivõli

Soola

Soovi korral 1 punane chillikaun, peenelt hakituna

Pool värsket ananassi, suupärasteks tükkideks lõigatuna

 

Lahusta laimimahlas sool, lisa oliivõli, koriander, chilli ja sega marinaad kokku. Lõika kanafileest pikad1.5 cmpaksused ribad, aseta paariks tunniks marinaadi.

Tõsta liha marinaadist välja ja patsuta veidi kuivemaks. Lüki kanafileeribad vaheldumisi ananassitükkidega vardale ja grilli keskmisel kuumusel krõbedaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles