Pealtnägijad: müüja tuli kohvivee järgi põrandapesuämbriga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna kesklinnas töötavad inimesed väidavad, et  Coffe IN-i töötaja tahtis võtta põrandapesuämbriga kohvi keetmiseks vett. Ettevõte selles väitega ei nõustu.

«Ühel laupäeva öösel töötasime koos paarilise Andreiga kesklinnas asuvas ööpäevaringselt avatud kioskis. Hommik hakkas kätte jõudma ja me plaanisime hakata kassat lugema, kui meie juurde tuli lähedal asuva Coffee IN-i töötaja,» rääkis MK Estonija poole pöördunud Natalja. Naise sõnul oli tulija käes põrandapesuämber ning ta palus sinna vett lasta. Ajalehe poole pöördunud kinnitavad, et neiu ise hakkas neile rääkima, miks vett vaja on ja nemad selle kohta ei küsinud. «Ta ütles, et neil on mingid probleemid veega ja pole millestki kohvi teha.» Andrei ja Natalja täpsustasid üle, kas tõesti kavatseb neiu sellest veest kohvi teha, mille peale öeldi vastuseks, et neil on head filtrid.

«Kui ta märkas  meie jahmatust ja sai aru, et me kavatseme sellest avalikult rääkida, siis läks ta ära,» ütles Natalja.

Ajakirjanikuga müüja rääkida ei soovinud. Coffe-IN-i kvaliteedijuhi Kadri Tederi sõnul oli veeprobleemide tõttu olukord, kus tuli kiosk sulgeda. Tederi sõnul soovis müüja enne kioski sulgemist põrandat pesta ja seetõttu läks omal initsiatiivil kolleegide juurde vee järgi.«Meie kohvijookide valmistamise standardi kohaselt tuleb joogi valmistamiseks kasutada ainult kõrgekvaliteedilist toorainet ja puhast vett,» rääkis Teder. Ta lisas, et Coffe-IN-s on kasutusel suletud veesüsteem ja seetõttu poleks ka müüja kõige parema tahtmise korral saanud sinna ise midagi lisada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles