Rimi klient tunneb puudust pakendatud eestimaisest lihast

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi pani Eesti liha müüki pärast puhkenud skandaali.
Rimi pani Eesti liha müüki pärast puhkenud skandaali. Foto: Mihkel Maripuu

Rimi klient Vallo Treimuth kurtis Tarbija24.ee'le, et ei saa Rimist osta pakendatud eestimaist veiseliha guljaši jaoks - sellist liha müüvad keti kauplused vaid lahtise liha letis.

Treimuth sooviks aga osta just gaasikeskkonda pakendatud veiseliha, sest iga kord ei pruugi sellest ostu sooritamise päeval kohe süüa teha ja nii säilib liha paremini. Praegu on sellisel kujul aga Rimides müügil vaid välismaine liha.

«Sealt saab osta jah eestimaist Rakvere hakkliha. Ülejäänud asjad, mis on Eestis toodetud, on eelmaitsestatud,» kirledas Treimuth, mida pakendatud kujul müüakse.

Treimuth märkis, et armastab veiselihast süüa teha ja tema kassidele meeldib see samuti, kuid Iirimaalt toodud veiseliha neile väidetavalt ei meeldi. Täna otsustas mees enda sõnul lõpuks Stockmannist liha osta.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja tõdes, et eestimaist ettepakendatud veiseliha pole nende kauplustes tõepoolest müügil, põhjendades seda sellega, et 60-70 protsenti lihast ostetakse neil just lahtise liha letist.

Mägioja kinnitas, et eesti- ja välismaine liha on müügil täpselt ühesuguse hinnaga, et keegi ei saaks neid enam süüdistada selles, et eesti liha on meelega kehvemal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles