Maxima: me ei tee ripplagedele eraldi kontrolle

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus.
Maxima kauplus. Foto: Laura Oks

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaiu kinnitusel eraldi ripplagede kontrolle kauplustes ei tehta, küll aga hindavad spetsialistid regulaarselt kaupluste üldist tehnilist korrasolekut, sealhulgas ka ripplagedega seonduvat.

Lätis Valmieras kukkus 15. jaanuaril alla osa Maxima kaupluse ripplaest, ükski inimene viga ei saanud. Erilaid nentis, et tema Läti teemat ei kommenteeri, kuid samas kinnitas, et Eestis ei tohiks sellist ohtu olla.

«Meie kauplustes viiakse regulaarselt läbi tehnilise korrasoleku kontrolle, sealhulgas korra aastas kontrollitakse konstruktsioonide korrasolekut,» kommenteeris Erilaid. «Samuti kontrolliti eelmise aasta lõpus erakorraliselt üle kõik meie Eestis asuvad kauplused.»

Spetsiaalselt ripplagede kontrolli tema sõnul ei teostata, küll aga hindavad spetsialistid konstruktsioone puudutavate kontrollide käigus visuaalselt ka kaupluste üldist tehnilist korrasolekut, sealhulgas ka ripplagedega seonduvat. «Nende kontrollide põhjal viiakse vajadusel läbi ka parendus- ja remonditööd,» märkis Erilaid.

Läti Maxima esindaja sõnul oli esmalt alla kukkunud ühe kaubanduspinda rentiva firma reklaamsilt, mis n-ö haaras endaga kaasa kaks ripplae plaati. Hiljem kukkus tema sõnul alla veel mitu laeplaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles