Tarbijakaitse hoiatab veebilehe eest, mis ahvatleb iPhone'iga

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanitõmmis.
Ekraanitõmmis. Foto: fun2cell.net

Tarbijakaitseamet hoiatab uue sisuteenust pakkuva veebilehe eest, millele sattudes jääb inimesele mulje, et küsitluse täitmise eest osaleb ta iPhone 5S loosimises.

Amet selgitas, et loosimises osalemiseks peab inimene küsitluse lõpus sisestama oma telefoninumbri. Seejärel tuleb lehele sisestada sõnumi teel tulnud kinnituskood, millega aga aktiveeritakse liitumine tasulise sisuteenusega maksumusega 3,20 eurot nädalas.

Ameti andmetel on teenuse osutajaks Hong Kongis registreeritud ettevõte. Lehekülgedel on eestikeelsed teenuse tingimused ja teenuse hind, samuti kaupleja andmed. Samasuguste tingimustega Fun2cell.net-nimelisi sisuteenuseid pakkuvaid lehti on veel. Amet tuletab meelde, et enne oma andmete sisestamist mõnele kodulehele tuleb kindlasti tutvuda teenuse sisu ja tingimustega, et vältida hilisemaid probleeme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles