Lätlasest Lux Expressi bussijuht jättis eesti neiud maha

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi buss.
Lux Expressi buss. Foto: Laura Oks/Postimees

Külmal ööl Riiast Lux Expressi bussiga Tartusse sõita lootnud neidude ees löödi bussiuksed kinni, kui selgus, et tegu oli eestlastega.

Üle-eelmisel pühapäeva õhtul Londonist Riiga lennanud kolm tartlannat soovisid õhtul pääseda koju Lux Expressi bussiga ning kuna polnud teada, millisele bussile ajaliselt jõutakse, siis polnud neil ka pileteid ette ostetud, kirjutab Õhtuleht.

Tüdrukud uurisid bussijuhtide käest, kas on vabu kohti, kuid neil kästi oodata. Kui nad veerand tunni pärast teise bussijuhi käest inglise keeles asja uurisid, siis öeldi neile, et Lätis tuleb rääkida läti keelt. Kuigi neidude kinnitusel oli  bussis vähemalt neli vaba kohta, kinnitasid bussijuhid, et sõiduk on välja müüdud, panid uksed kinni ja sõitsid minema.

Neiud ei jätnud asja niisama ning esitasid Lux Express Gruppile Läti bussijuhtide klienditeeninduse peale kaebuse ning sealt saadud vastuses seisis, et bussis oli vähemalt viis vaba kohta.

Oma käitumist aga õigustasid bussijuhid väitega, et neile jäi mulje, et neiud olid alkoholi tarvitanud ning ettevõtte kinnitusel ei tohi selliseid reisijaid peale võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles