Tele2 hakkas pakkuma ajutist virtuaalnumbrit

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon
Nutitelefon Foto: Toomas Huik

Tele2 tõi samuti turule virtuaalnumbri teenuse. Tegemist on ajutiseks kasutuseks mõeldud paralleelse telefoninumbriga, mida saab kasutada SIM-kaarti vahetamata.

Tele2 kinnitusel on virtuaalnumber mõeldud inimesele, kel on vaja teist kontakti lühikeseks perioodiks või mingi konkreetse toimingu jaoks. Näiteks kui inimene soovib panna internetti müügikuulutuse, kuid ei taha selleks isiklikku telefoninumbrit kasutada.

Virtuaalnumber on seotud inimese mobiilinumbriga ja kõik virtuaalsele numbrile helistatud kõned ja SMSid suunatakse reaalsele numbrile.

Virtuaalnumbrit saab tellida läbi Google Play mobiilirakenduse või sõnumiga. Teenuse tellimine üheks päevaks maksab 40 senti, nädalaks 80 senti ning kuuks 2,40 eurot.

Sarnast teenust hakkas hiljuti pakkuma ka EMT, kes teatas, et teenuse sihtgrupiks on era- ja ärikliendid, kes soovivad olla kättesaadavad, kuid samas säilitada privaatsuse ning mitte avaldada oma isiklikku telefoninumbrit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles