Turismimessile tuleb mitu uut sihtkohta

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seišellid.
Seišellid. Foto: /AP

Nädala pärast Eesti Näituste paviljonis toimuv turismimess Tourest laieneb sel aastal kuuendiku võrra, messil osalevate eksponentide arv läheneb poolele tuhandele ning juurde tekib laadatänav.

14. veebruaril avatav Tourest hõlmab kolme näitusehalli – peahalli, Puhka Eestis halli ning laste- ja laadahalli. Lisaruumi on võetud ka väljast, kus on esindatud valdavalt transpordifirmad. Kokku on tänaseks messile registreerinud eelmise aasta 403 asemel 466 eksponenti, teatab korraldaja.
 
Touresti korraldav Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahtein nimetas käesoleva aasta messi iseloomustades kolme märksõna: uued, peamiselt Egiptust asendavad sihtkohad, Venemaa-poolse huvi kasv Eesti ja eesti turisti vastu ning tihenenud seminariprogramm messil. Uuteks sihtkohtadeks on näiteks Seišellid, Portugal ja Assoorid ning Taani.

«Tourestil on viimane aeg oma käesoleva suve puhkuseplaanid ja kaugemad reisid paika panna, kuna praegu kehtivad veel varajase tellija soodustused ja hinnagarantiid,» märkis Lahtein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles