Lugeja küsib: miks Bauhof hindadega eksitab?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari kataloog 2014 - mootorsae tavahind on 203 eurot.
Veebruari kataloog 2014 - mootorsae tavahind on 203 eurot. Foto: Bauhof.

«Mõni aeg tagasi oli vajadus soetada endale mootorsaag ja valituks osutus Makita saag UC4020A. Hinnainfot uurides sattusin peale aga pentsikule asjaolule, nimelt müüb Bauhof seda saagi soodushinnaga 79€, märkides tavahinnaks 203€, kuid aasta tagasi oli soodushind 99€ ja tavahind 145€. Kohe tekkis küsimus, kas selline tavahindadega mängimine ja kunstlikult suurema allahindlusprotsendi näitamine ei ole mitte tarbijate petmine? Olen kuulnud ka teistelt tuttavatelt, et nad on Bauhofiga sama «skeemi» õnge läinud, kuid kohe ei ole mul näiteid välja pakkuda,» kirjutas Tarbija24 lugeja.

Vastab Bauhof Group AS-i turundusdirektor Britte Maidra.

Siin ei ole kindlasti tegemist kunstliku hinna tõstmisega, vaid meie saame eelkõige lähtuda sisseostuhindadest, mille baasilt meie ka oma jaehinnad kujundame. Konkreetse toote hinnakirja hind meile muutus 2013. aasta maikuus, pärast mida on ka selle toote jaehind olnud kogu aeg sama. Jaehindades me hankijate soovituslikke hindasid arvesse ei võta, seda ei tolereeri ka Konkurentsiamet. Meil on võimalik pakkuda soodsamaid hindasid kui tegemist on suurema kampaaniaga, siis võimaldab ka hankija meile paremat hulgihinda, sest meie endi ostukogused on korraga suuremad.

Veebruari kataloog 2013 - mootorsae tavahind on 145 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles