Galerii: turismimessi avapäev

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 14. veebruaril algas Eesti Näituste messikeskuses Baltimaade suurim turismimess Tourest 2014, kus osaleb ligi viissada eksponenti 24 riigist.

Kell 12 avas turismimessi majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Kuulutati välja ka möödunud aasta turismiedendaja, kelleks on Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov, ning parim turismiobjekt, milleks on SA Kiviõli Seiklusturismi Keskus.

Päeval oli huvilisi palju nii suures peahallis kui ka väiksemas «Puhka Eestis» hallis. Rohkem huvilisi oli kogunenud tuntumate reisifirmade ja -vahendajate, näiteks Go Travel, Novatours, Estravel jt, bokside juurde. Ka Postimehega suhelnud inimesed märkisid, et pigem usaldavad nad suuri ja tuntumaid firmasid.

Ent paljud uudistasid ka näiteks uue tulija Portugali lennufirma TAP Portugali pakkumisi. Nimelt alustab firma suvel Lissaboni ja Tallinna vahel lendamist.

Peahallis on eksponentidena esindatud reisikorraldajad, reisibürood, transpordiettevõtted, kindlustusfirmad, hotellid, spaad ja palju muud. Eraldi «Puhka Eestis» hallis on esindatud Eesti turismipiirkonnad. Lisaks on messil laste- ja laadahall.

Eksootilistest sihtkohtadest on messil esmakordselt esindatud Atlandi ookeani saared Assoorid ning India ookeanis asuvad Seišellid.

Messil on ka välisministeerium ja tarbijakaitseamet, kes jagavad nõu, kuidas targalt reisida.

23. rahvusvaheline turismimess Tourest 2014 toimub 14.-16.veebruaril Tallinnas, Eesti Näituste messikeskuses. Pilet maksab 2 eurot ja perepilet (3 inimest) 3 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles