Eesti Loto loosib välja Porsche

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche 911 Carrera kabriolett.
Porsche 911 Carrera kabriolett. Foto: AFP / Scanpix

Eesti Loto loosib homme algavas Eurojackpoti lisaloosi kampaanias kõikide mängijate vahel välja peavõidu Porsche 911 Carrera.

Kampaania kehtib Eesti Loto teatel 15. veebruarist kuni 28. märtsini kell 20.00 ostetud Eurojackpoti piletitele, mis on osalenud vähemalt ühel perioodi jooksul toimunud loosimisel. Mängijatel piisab vaid piletite alles hoidmisest – neid ei ole vaja eraldi registreerida ega Eesti Lotosse toimetada. Lisaks autole loositakse veel teisi väiksemaid rahalisi võite.

Selleks, et sõiduriist kindlasti omaniku leiaks, toimub peavõidu loosimine teleekraanil kahes etapis. Esimeses saates jagatakse välja rahalised võidud ja 20 piletit, mille omanikud osalevad auto loosimisel. Need 20 mängijat peavad teises telesaates valima, kas osalevad Porsche loosimisel või võidavad rahasumma loosirattalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles