Tooteid hakkavad poodidesse valima tervisenõustajad

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukaupadest enim kallinenud juust ning odavnenud suhkur.
Toidukaupadest enim kallinenud juust ning odavnenud suhkur. Foto: Toomas Tatar

Jaekett Rimi tegi muu maailma näitel algust tervisenõustaja Katrin Pärdi kaasamisega uute toodete sortimenti valimisel.

Koostöö tervise- või toitumisspetsialistiga kaubavaliku täiendamisel on Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul mujal maailmas üsna levinud tava, Eestis seda senini aga tehtud pole. «Jaeketi rolli inimeste toitumisharjumiste kujundamisel ei saa alahinnata. Otsustasime tervisenõustajaga uute tervisetoodete valikul nõu pidada, et veenduda toodete tervislikkuses,» selgitas Lilleoja. Tema sõnul jätkatakse koostööd tervisenõustajaga ka tulevikus.

Tervisenõustaja Katrin Pärdi sõnul nõudlus tervisetoodete järele aina kasvab. «Näiteks esineb gluteenitalumatust aina enam ja üha rohkem inimesi pöördub terviseprobleemidega toitumisnõustaja poole. Täiendatud tervisetoodete sortimendist leiavad need, kes toiduainetalumatuse pärast mõnest lemmiktoiduainetest loobuma on pidanud, sobivaid alternatiive,» lisas Pärt.

Rimi toodete sekka lisanduvad kaubamärgid nagu Shär, Orgran ja Semper, mis pakuvad tooteid gluteenitalumatele. Sortimenti lisanduvad hommikuhelbed ja müslid lastele, erinevad leivad ja saiad, tortillad, lasanje, pastad, jahud jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles