Mis saab poe hoiukappi unustatud asjadest?

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma lükkab prokuratuuri süüdistused tagasi.
Prisma lükkab prokuratuuri süüdistused tagasi. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Prisma hoiukapist peab asjad ära võtma hiljemalt kell 22.30, vastasel juhul tühjendavad kapi Prisma töötajad.

«Kui keegi jätab oma asjad õhtuks hoiukappi, tühjendatakse see koos turvamehega kaamerate all, kapisolevad asjad pannakse kotti ning kott pitseeritakse,» selgitas Prisma Peremarketi turundusjuht Silver Säga. «Seejärel lähevad asjad hoiule infoletti, kus need jäävad omanikku ootama.»

Tema kinnitusel on siiani kõik kliendid oma asjadele järele tulnud. Põhilised asjad, mida kappides hoiustatakse, on üleriided ning teistest kauplustest sooritatud ostud.

Eelmise aasta alguses kehtestas Prisma korra, et kõik asjad peavad olema kapist välja võetud hiljemalt kell 22.30 õhtul. Seda põhjusel, et inimesed hoiustasid päevade kaupa kappides oma asju ning käisid iga päev sealt midagi võtmas, jättes aga kapi endiselt vabastamata.

Nii ei jätkunud hoiukappe nendele klientidele, kes sooviksid kapis hoiustada oma asju poeskäigu ajal.

Säga nentis, et pärast igaõhtuse kappide tühjendamise sisseviimist on see olukord oluliselt paranenud ja hoiukappide saadavusega enam probleeme ei ole. Samuti saab kappe nüüd iga päev põhjalikult puhastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles