Lugeja küsib: kas kõik maijooksul osalejad ei saagi enam reisikuponge?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Maijooks.
SEB Maijooks. Foto: SCANPIX

«Kui varasematel aastatel on kõik maijooksu osalejad saanud reisikupongi, siis nüüd jääb ajalehes nähtud reklaamist mulje, et see antakse vaid vähestele. Nimelt kuulutatakse reklaamis, et kõik, kes registreerivad 1.-8. märtsini, saavad Tallinkilt kingituseks kruiisi Rootsi neljale. Kas see tähendab, et enne 1. märtsi või pärast 8. märtsi end jooksule registreerijad tavapärast reisikupongi Helsingisse ei saa? Miks otsustas Tallink panna välja reisi vaid neile, kes ühe konkreetse nädala jooksul end jooksma registreerivad?» uurib Tarbija24 lugeja.

Vastab27. SEB Maijooksu peakorraldaja Mati Lilliallik.

Väga tore, et SEB Maijooksu naistepäevanädala kampaania kirgi kütab! Esmalt üks põhimõtteline selgitus, et jõuaksime asja tuumani: SEB Maijooksu korraldajatena propageerime eelkõige liikumist ja tervisesporti kui terve ja tubli ühiskonna üht nurgakivi. Kui meiega ühinevad ettevõtted, kes üritusele õla alla panevad ja osalejatele oma tooteid/teenuseid pakkuda soovivad, on ka see igati tervitatav ja näitab, et meie tegevus läheb korda ka neile.

Ka pole erinevatel aastatel partnerid ja nendepoolt pakutavate teenuste sortiment alati sama - seegi on ju mõistetav. Lõppude lõpuks on jooksust osavõtjaile jagatavad soodustused ja kingitused siiski üksnes ürituse meeldiv lisaväärtus, mitte kohustus! Peamine eesmärk on ikka üheskoos liikumisrõõmu nautida.

Maijooks on toimunud juba 26 aastat ja kunagi varem pole osalejatele pakutavaid hüvesid olnud nii rikkalikult kui tänavu. Siinkohal suur kummardus kõigile SEB Maijooksu partneritele, kes sellesse panustavad!

Seega on lugeja väide pisut ülekohtune, seda enam, et Tallink on SEB Maijooksu partneriks esmakordselt ja nende pakkumine osalejatele on tõepoolest oluliselt suuremamahulisem (ja ka väärtuslikum) kui seda oli mullune kampaania.

Kogu üksikasjalik info nii 17. mail Tallinna Lauluväljakul toimuva 27. SEB Maijooksu kui ka SEB Maijooksu naistepäevakampaania kohta on olemas meie ürituste kodulehel www.jooks.ee millele on osutatud ka kõnesolevas reklaamis.

Kõik SEB Maijooksu lõpetajad saavad Tallinkilt kingituseks ka päevakruiisi kahele Helsingisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles