Tesla teeb Eesti autohuvilistele eripakkumise

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S.
Tesla Model S. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Esimesena Eestis Tesla S elektriauto omanikuks saanud Mario Kadastik kinnitas, et elektriautode tootja Tesla Motors võttis temaga ühendust ning teatas, et pakub autosid, millest omanik on viimasel hetkel loobunud, nüüd esmalt eestlastele.

Mario Kadastik kirjutas Facebooki lehel Tesla Fänniklubi Eestis, et Tesla teatas talle, et ettevõttel on mõnikord koheseks müügiks olemas valmis autod, millest omanik on viimasel hetkel loobunud.

«Arvestades Eesti toetuste skeemi ning minu häid suhteid, on nad nõus neid eelistatult andma eestlastele enne, kui nad pakuvad neid mujale, aga üldiselt lähevad need autod nagu soojad saiad,» kirjutas Mario Kadastik.

«Seega, kui kellelgi on huvi Model S-i järele, mis on juba valmis ning võimalik praktiliselt koheselt kätte saada, siis võtke ruttu ühendust, edastan kontakti Teslasse,» lisas Kadastik.

Kadastik ise on oma Tesla Model S-ga väga rahul. Detsembri jooksul sõitis Kadastik oma uue elektriautoga maha umbes 1600 kilomeetrit. Elektriarvet kasvatas see tema sõnul umbes 40 euro võrra.

Kadastik teab, et peagi saab Eesti juurde veel kaks Teslat ning lähikuudel see arv mitmekordistub. Suveks võib neid siin olla ringi sõitmas juba kümneid.

Auto garantiiaeg on neli aastat või 80 000 kilomeetrit läbisõitu, akul kaheksa aastat ilma läbisõidupiiranguta.

KredEx toetas ELMO programmi kaudu Tesla S ostu 18 000 euro ulatuses, ehk maksimaalse võimaliku summaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles