Estonian Air pakkus odavaid pileteid kriisikoldesse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord Ukrainas on kõike muud kui rahulik.
Olukord Ukrainas on kõike muud kui rahulik. Foto: Reuters / Scanpix

Nädalavahetusel tekitas sotsiaalmeedias elevust Estonian Airi naistepäevakampaania, kus pakuti odavaid pileteid Ukrainasse, kus praegu on kriis.

«Kaalusime Kiievi lisamist/mitte lisamist põhjalikult, seda nii nõudlusest Kiievi liinil kui ka asjaolust, et Kiiev on suvisel lennuperioodil olnud läbi ajaloo üks nõutumaid sihtkohti,» selgitas Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen. Ta selgitas, et  tegemist oli kampaaniaga, mille põhifookuses olid idasuuna sihtkohad. Kampaania raames müüdi pileteid Kiievisse sõiduks ajavahemikus 2. aprillist 30. juunini.

«Mõnevõrra isegi ootamatult ja meeldiva üllatusena osutus Kiiev antud kampaania raames populaarsuselt teiseks sihtkohaks, kuhu kõige enam pileteid müüdi,» ütles Eskelinen. Ta tunnistas, et olukord Ukrainas on küll mõnevõrra mõjutanud lähiperioodi broneeringute aktiivsust, samas on kõik Kiievi lennud toimunud plaanikohaselt.

«Loomulikult jälgime pidevalt Ukrainas toimuvat. Juhul, kui Kiievi lendude osas peaks mingeid muutusi tulema, anname sellest pileti ostnutele teada. Samuti informeerime avalikkust muudatustest kohe meie kodulehel ja suuremate meediakanalite vahendusel,» lubas lennufirma esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles