Kas Rimi kliendid ei oska kasutada ahjunõusid?

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanitõmmis. Fontignaci kampaania.
Ekraanitõmmis. Fontignaci kampaania. Foto: Rimi.ee

Tartlanna Jaanikat tabas hiljuti ebameeldiv üllatus, kui selgus, et Rimi Fontignaci kampaania raames soetatud ahjupotil sulas ahjus ära plastist nupp.

Tõsi küll, hiljem poti kasutusjuhendit lugedes selgus, et potti võibki kasutada vaid maksimaalselt 220 kraadi juures, kuid Jaanika sõnul ei tulnud ta selle pealegi, et hakata enne ahjupoti kasutamist veel põhjalikult ka juhendiga tutvuma, kirjutab Õhtuleht.

Jaanika viis poti Rimisse tagasi ning kauplus tagastaski talle makstud summa ning nüüd kasutab ta Eestis toodetud malmpotti, millel ei sula ahjus midagi küljest ära.

«Tahame juhtida tähelepanu, et Fontignac malmpoti kasutusjuhendis on kirjas sellekohane märge, et potti ei tohi asetada otsesele tulele,» ütles Rimi Eesti Food AS-i pressiesindaja Katrin Bats.

Bats lisas, et suurem murekoht olevat hoopis see, et mõned kliendid panevad keraamilised ahjunõud pliidiplaadile ning seejärel need purunevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles