Lux Express muudab soodustusi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express muudab sõidusoodustuste süsteemi.
Lux Express muudab sõidusoodustuste süsteemi. Foto: Lux Express

Lux Expressi kliendiprogramm BalticMiles liitub uue lojaalsuskontseptsiooniga PINS, millega muutub ka bussifirma Eesti-siseste ja rahvusvaheliste liinide sõidusoodustuste süsteem.

Lux Expressi klientidele, kes on liitunud BalticMiles püsikliendiprogrammiga, kehtis seni Eesti siseliinidel ühtne 25-protsendiline hinnasoodustus.
 
Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu selgitas, et alates 14. märtsist seovad nad püsiklientide soodustuste programmi reisimise sagedusega ja pakuvad seda suuremat soodustust, mida rohkem inimene reisib.

«Püsikliendid, keda meil juba täna on Eesti liinidel hinnanguliselt 25 000, saavad sõltuvalt tehtud reiside arvust osta piletit vastavalt kas 15-, 30- või 40-protsendilise soodustusega,» lausus ta.
 
PINS-programmiga liitunud kliendile rakenduva soodustuse määra aluseks on eelneva 12 kuu jooksul tehtud reiside arv kõikidel Lux Expressi teenindavatel Eesti-sisestel ja rahvusvahelistel liinidel.
 
15-protsendilise soodustuse saamiseks peab lojaalsusprogrammiga liitunud inimene olema sooritanud eelneva aasta jooksul vähemalt kümme reisi. Need, kes on reise teinud vähemalt 25, saavad 30-protsendilist soodustust ning enam kui 40 reisi puhul aastas saab soodustust 40 protsenti.
 
Lojaalsusprogrammi ja selle tingimuste uuenemisel annab Lux Express kõikide seni programmiga liitunud klientide kontodele alustuseks kümme virtuaalset reisi, mis liidetakse alates mullu 14. novembrist tehtud reiside arvule ning on seeläbi aluseks soodustuse arvutamisel.
 
«Muudatustega rakendub seega kõigile püsiklientidele automaatselt 15-protsendiline soodustus,» märkis Saarpuu. «Mullu novembrist kuni tänaseni vähemalt 15 reisi teinud inimestele on pilet 30 protsenti ja enam kui 30 korda reisinud inimestele 40 protsenti odavam,» lisas ta.
 
Uutele PINS püsikliendiprogrammiga liitujatele hakkab 15-protsendiline hinnasoodustus kehtima kaardi aktiveerimise hetkel.
 
PINS lojaalsusprogrammiga ei muutu senised Lux Expressi Eesti-siseste liinide ealised soodustused. Erinevad soodustused ei ole bussifirma kinnitusel omavahel kombineeritavad.
 
PINS püsikliendiprogrammi kliendid koguvad oma sõitude eest PINS-e, mille väärtus on võrdne varasema BalticMilesi punktiga (1 punkt = 1 PINS). PINS-e on võimalik kasutada nii Lux Expressi piletite kui ka kingituste lunastamiseks teiste lojaalsusprogrammiga liitunud ettevõtete juures.

Olemasolevad BalticMiles punktid konverteeritakse automaatselt PINS-ideks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles