Kliente petnud veebipood kaupleb Facebookis edasi

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trendy.ee leht.
Trendy.ee leht. Foto: Fragment koduleheküljest

Tarbijakaitseamet hoiatab inimesi e-poe Trendy.ee (Tradekey OÜ) eest, kes on ameti kodulehel olevas e-kauplejate mustas nimekirjas. Kuigi ettevõte on praeguseks lõpetanud kauplemise oma kodulehel, müüakse kaupa edasi Facebookis.

Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest
Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest

Mullu septembrist kuni aasta lõpuni sai tarbijakaitseamet Trendy.ee kohta tarbijatelt kokku 21 kaebust. Tarbijakaitseamet lisas ettevõtte eelmise aasta novembris musta nimekirja, kuna firma jättis tarbijatele kauba tarnimata, raha tagastamata ning keeldus kaebusi lahendamast, teatas amet. Samuti ei vastanud firma tarbijakaitseameti kirjadele. 2014. aastal on tarbijad esitanud firma kohta juba üheksa kaebust.

Trendy.ee on lahendanud ameti kinnitusel vaid üksikuid kaebusi, kuid alles pärast seda, kui tarbija on teinud avalduse tarbijakaitseameti juures tegutsevale tarbijakaebuste komisjonile. Ametile teadaolevalt on enamik tarbijate nõudeid siiani täitmata, samuti pole firma vastanud ühelegi ameti kirjale.

Kuna Trendy.ee on jätkuvalt ameti mustas nimekirjas, siis soovitab tarbijakaitseamet tõsiselt kaaluda alternatiivseid ostukohti enne sellelt ettevõttelt ostmist.

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles