Ikea kutsub poomisohu tõttu tagasi baldahhiinid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi mööblitootja Ikea meiliserver oli teadmata aja küberkurjategijate vabas kasutuses. Pildil Ikea sisustuskaubamaja Põhja-Iirimaal.
Rootsi mööblitootja Ikea meiliserver oli teadmata aja küberkurjategijate vabas kasutuses. Pildil Ikea sisustuskaubamaja Põhja-Iirimaal. Foto: AP Photo / Scanpix

Rootsi mööblifirma Ikea kutsub tagasi mitu erinevat hällile mõeldud baldahhiini, kuna nende võrgud võivad kujutada lastele ohtu.

Ikea teatas, et on saanud mitmeid kaebusi, et baldahhiini võrk on hälli sattunud ja laps on selle kaela ümber mässinud, kirjutab Yle. Ükski laps ei ole seni tõsiselt viga saanud.

Ikea kutsub tagasi järgmised tooted: Klämmig, Legendarisk, Minnen, Barnslig Boll, Minnen Brodyr, Himmel, Fabler and Tissla.

Tooted võib tagastada lähimasse poodi ja nende eest makstakse raha tagasi. Neid voodikardinaid on Ikea müünud aastast 1996.

Vaata fotosid toodetest siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles