Rootsis nähti «lendavaid sigu»

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sealiha loomavabrikus.
Sealiha loomavabrikus. Foto: Reuters / Scanpix

Kõrvalvaatajad olid vapustatud, kui nägid Kesk-Rootsis oma silmadega, kuidas üle 200 külmutatud searümba lendas mööda maanteed laiali.

«Olen töötanud politseinikuna 40 aastat ja ma pole kunagi varem näinud, et veok niimoodi kokku vajub, kindlasti mitte siis, kui seal on searümbad sees,» ütles Örebro politseinik Anders Wallin väljaandele The Local. «Kõik läks igale poole laiali – see tõesti oli sigade lendamine.»

Intsident leidis aset neljapäeva pärastlõunal Örebro lõunaosas asuva Kumla linnakese lähedal. Veok oli parasjagu ringteel ning sea poolrümbad rippusid sõiduki haagises konksude otsas.

Wallin selgitas, et poolrümpade kaal oli piisavalt suur, et põhjustada veoki katuse sissevarisemine, kui see sooritas ringteel parasjagu vasakpööret. Kohaliku ajalehe Nerikes Allehanda reporter ütles sündmuskohalt, et veok vajus kokku nagu kaardimajake.

Keegi lendlevate poolrümpade tõttu kannatada ei saanud, kuigi liiklus oli õnnetusest tugevalt häiritud, politsei korjas neid kokku kuus tundi. Samuti algatasid korrakaitsjad uurimise, selgitamaks, kas veok oli ülekoormatud. Poolrümbad tõenäoliselt hävitatakse.

Vaata pilte sündmuskohalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles