Elron hakkab müüma edasi-tagasi pileteid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Marko Saarm / Sakala

Elroni teatel saab nüüd nende piletikeskkonnas soetada mitu rongipiletit korraga. Lisaks otsustas Elron pikendada tudengirongi kampaaniat.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Norbert Kaareste sõnul parandasid nad oma piletikeskkonna ostukorvi funktsionaalsust ning rongipileteid saab nüüd soetada senisest mugavamalt.

«Lisandusid võimalused osta mitu piletit korraga, näiteks Tallinnast Tartusse ja tagasi,» ütles Kaareste.

Samuti otsustas Elron pikendada tudengirongi kampaaniat, mis kestab nüüd mai lõpuni. Kampaania ajal maksab reedel ja pühapäeval viimastel Tartu liini ekspressväljumistel tudengipilet viis eurot.

«Kindlasti vaatame sügissessiooni alguses tudengirongi kampaania jätkamise küsimusele uuesti otsa,» sõnas Kaareste.

Elron likvideeris ühtlasi jaanuari algusest kummitanud süsteemivea, mille tõttu olid senini tavapärasest soodsamad Tallinn-Tapa liini kuupiletid ning ühe korra ekspresspiletid.

Kui ajutiselt sai Tartu ekspressrongiga Tallinnast Tapale 3.70 euroga, siis alates 30. märtsist taastub hinnakirjajärgne piletihind 5.10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles