Soodsa hinnaga autod kadusid Osturallilt kui soojad saiad

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osturalli Kaubamajas.
Osturalli Kaubamajas. Foto: Tairo Lutter

Täna sai alguse järjekordne Kaubamaja Osturalli, kus suurem tunglemine toimus naiste kingamaailmas ning ka südaööl avatud e-poes.

Kui kell 9 Tallinna Kaubamaja oma uksed avas, siis läks kõige suurem tunglemine lahti naiste kingamaailmas, kus krabati tuntud firmade kotte ja suvekingi tavapärasest odavama hinnaga. Naised kuhjasid sülle mitmeid karpe Michael Korsi varbavaheplätusid, mis olid müügil hinnaga 25,99 eurot. Pealtnäha üsna tavapärased kummitallaga rannasandaalid, mille saaks kätte ka odavama hinnaga. Ostjad tegid kohe selgeks, et nii see ei ole. «Michael Kors on minu lemmik disainer, mul on juba käekell. Kui nii odavalt tema toodangut pakutakse, siis tuleb osta,» selgitas enne koolipäeva Kaubamajast läbi tulnud Triin.

Hästi kaubaks läinud plätud.

Veidi kõrgemat hinda oldi nõus maksma ka Guessi samalaadsete plätude eest (34,99), ent kaubaks läksid hästi ka erinevad Marco Tozzi kingad ja baleriinad.  

Foto: Tairo Lutter

Naistemaailmas kogunes kiiresti järjekord ümber Wris reisibüroo leti. Reisibüroo turundusjuht Ulvi Põllu kinnitas, et põhiliselt ostetakse kodumaiseid spaapakette, linnapuhkuseid ja lennupileteid. Linnapuhkustest läheb Põllu ennustuse kohaselt hästi kaubaks Istanbuli reis, mis maksab 349 eurot (neli ööd). Samuti soovitakse reisida Barcelonasse.

Osturalli e-poes müüdi Opeli autod läbi minutitega

«Meie vaieldamatu müügihitt on olnud Georg Otsa spaapuhkus, aga täna on hästi ostetud ka Estonia ravipakette,» lisas Põllu.

Teist korda on avatud Osturalli e-pood, kust saab esimest korda osta autosid. «E-pood avati juba südaööl ja autod osteti kohe ära. Inimesed olid eeltööd teinud,» selgitas Kaubamaja ASi turundusdirektor Anne-Liis Ostov. Kaks Opel Astrat olid müügis hinnaga 11 900.

Opel Astra menu tõttu otsustati veebipoodi lisada kaks Opel Adam mudelit, mis jõuavad müügile tänase jooksul ning KIA Sportage’i mudeleid on veel paar tükki saadaval.

Ostovi kinnitusel ei ole e-poe avamine toonud kaasa seda, et Osturallile kohale enam ei tulda. «See on lisavõimalus neile, kes ehk ei ole enne käinud, sest pelgavad tunglemist,» põhjendas Ostov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles