Vanem mees võitis lotoga oma sünnipäeval üle 150 000 euro

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo loto.
Bingo loto. Foto: Liis Treimann / Postimees

26. märtsi telesaates Suur Lotokolmapäev võitis Raplamaalt pärit pensioniealine mees oma sünnipäeval 150 651 eurot, võidupileti ostis ta Kadaka Selverist.

Bingo Loto võit selguski sünnipäevalauas koos perega lotosaadet vaadates. Et mehe kahel lapsel on juba endal pered, siis plaanib lotovõitja saadud raha eest tasuda laste laenud ning teha oma kodus remonti.

Möödunud kolmapäeval sai suurvõidu koguni viis inimest. Välja loositi Bingo Loto jackpot summas 451 953 eurot, mis jagunes kolme mängija vahel ning Viking Lotto 5+1 taseme võit summas 238 719,6 eurot, mis jagunes kahe mängija vahel.

Viiest võitjast neli on nüüdseks ka oma võitu vormistamas käinud, ühte Bingo Loto jackpoti võitnud internetimängijat ootab Eesti Loto veel oma võitu vormistama.

Lisaks Raplamaalt pärit mehele võitis Bingo Lotoga 150 651 eurot Tartus elav naine, kes ostis võidupileti Tallinnast, Tondi R-kioskist ning kelle peres kasvab kaks kooliealist last. Pere plaanib võidu investeerida laste tulevikule mõeldes. Kindlasti minnakse ka reisile.

Mõlemad Viking Lottoga 5+1 tasandi võidu saanud mängijad on Viking Lottot mänginud juba mängu turuletulekust saati.

Üks 119 370 eurot võitnud mängijatest oli vanem mees, kes ostis oma võidupileti Eesti Loto kauplusest ning kes aktiivse inimesena otsib tegevusi, et pensionile lisa teenida. Perega, kuhu kuuluvad ka juba täiskasvanueas lapselapsed, plaanib mees võidurõõmu jagada peale seda, kui võidusumma on arvele laekunud.

Teise Viking Lotto võitja jaoks oli eelmine kolmapäev eriti edukas – aastaid oma numbritega mänginud mees võitis internetist ostetud süsteemimängu piletiga lisaks 5+1 tabamusele ka 5 tabamuse ja veel kaks väiksema taseme võitu kokku summas 122 562 eurot.

Võitjaks osutus finantsvaldkonnas töötav pereisa, kellel on kaks väikest last ning kes plaanib võidusumma eest muuhulgas tagasi maksta hiljuti võetud remondilaenu.

Tänases, kell 20:00 Kanal2-s algavas Suure Lotokolmapäeva saates loositakse muuhulgas välja ka Eurojackpoti lisaloosi võidud – 5x 5000€ ning Porsche 911 Carrera loosimises osalevad 20 piletit.

Eesti Loto palub kõikidel ajavahemikus 15.02-28.03.2014 kaupluseterminalidest Eurojackpoti pileteid ostnud mängijatel oma pileteid kontrollida enne 20.aprilli k.a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles