Turismifirmade liit Egiptusesse sõita ei soovita

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahutused Egiptuses.
Rahutused Egiptuses. Foto: SCANPIX

Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) teatas, et toetab reisikorraldajate Novatours ja TEZ Tour operatiivset tegutsemist ja edasiste reiside tühistamist Egiptusse.

ETFLi peasekretäri Kristen Lahteini sõnul seavad reisifirmad esmaseks kliendi turvalisuse ja heaolu ning järgivad välisministeeriumi hoiatusi. «Novatours ja TEZ Tour on kiirelt reageerinud, oma viimased reisid tühistanud ning kõik Egiptuses olevad turistid saavad tõenäoliselt nädalalõpuks koju,» lausus Lahtein.
 
«Küllap järgivad nende eeskuju teised reisikorraldajad ning seavad klientide julgeoleku huvid kõrgemale oma ettevõtte omadest,» lootis Lahtein. 
 
«Egiptuse reisid lõppevad tavaliselt aprilli keskel, seega talvehooaeg on selleks aastaks läbi saanud ning Eesti reisija on oma pilgu suunanud juba Lõuna-Euroopa, eelkõige Hispaania, Kreeka ja Horvaatia poole,» märkis ta ning lisas, et loodetavasti olukord Egiptuses stabiliseerub.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles