Balbiino ja Farmi üllatavad uute toodetega

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätis.
Väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätis. Foto: Balbiino

Aprillis jõudsid poodidesse uued Farmi kooresed kohupiimad ning väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised.

Farmi uue Kooreste kohupiimakreemide sarja valikus on naturaalse vanilli, rosinate, vaarikamoosi ning musta kirsi moosiga kohupiimakreemid.

Farmi turundusjuhi Ruta Kallaspoolik selgitas, et Kooreste kohupiimakreemide välja töötamisel lähtuti turu nõudlusest ja tarbijate eelistustest. «Oleme saanud tagasisidet, et valikus võiksid olla ka maitselt mahedamad piimatooted. Nii otsustasimegi kasutada Kooreste kohupiimakreemide puhul kuni viiendiku võrra vähem suhkrut,» nentis Kallaspoolik.

Farmi vaarikamoosiga kohupiim.

AS Balbiino tõi turule väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätised, mille maitsed on inspireeritud Onu Eskimona tuntud Evald Rooma retroretseptidest. Saadaval on nii uus vaarika koorejäätis kui ka vanilli- ja banaani koorejäätised.

«Viisime väikeses krõbedas vahvlikoonuses jäätised kingituseks ka juba 102-aastasele Onu Eskimole, keda valdas uut vaarikamaitselist jäätist proovides suur äratundmisrõõm,» ütles  Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Evald Rooma pani Eskimo jäätistega Eesti jäätisetööstusele aluse 1932. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles