150 puhkajat ootas tunde väljalendu Bulgaariasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaamas ootavad reisijad. Pilt on illustreeriv.
Lennujaamas ootavad reisijad. Pilt on illustreeriv. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Umbes 150 inimese puhkusereis Bulgaariasse lükkus lennukirikke tõttu umbes kuus tundi edasi.

Täna hommikul kell 5.30 Tallinnast Bulgaariasse Varnasse väljuma pidanud FlyLal Chartersi lennuki ühel detailil avastati regulaarse kontrolli käigus tehniline probleem ning seetõttu toodi Vilniusest uus lennuk, sõnas Novatoursi turundusjuht Olev Riisberg Postimees.ee’le.

«FlyLAL otsustas detaili välja vahetada, et mitte riskida vigasest detailist tulenevate hilisemate tõrgetega. Kuna detaili kohaletoimetamine ja vahetamine võtab oma aja, leidis lennukompanii operatiivselt asenduslennuki Vilniusest,» selgitas ta.

Lennuk Varnasse väljus Riisbergi kinnitusel kell 11.20. Kõigile 140 lendu ootavale reisijale tagati lennujaamas toitlustus.

Bulgaariast tagasisõitu ootab umbes samapalju puhkajaid. «Varnast tagasisõitu ootavatele reisijatele, kes olid jõudnud juba lennujaama, tagati samuti toitlustus, ülejäänutele pikendati hotellimajutust.»

Riisberg lisas, et FlyLAL Charters ja Novatours vabandavad lennu hilinemise ja võimalike ebameeldivuse pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles