Hesburgeri tualetti külastanud mehele avanes õõvastav vaatepilt

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hesburgeri WC.
Hesburgeri WC. Foto: Erakogu.

Hiljuti Tallinnas Viru Keskuse Hesburgerit külastanud mees sai enda sõnul šoki, kui avastas, millises seisus tuntud söögikoha tualett on.

«Käisin hiljuti seal söömas. Toit on tasemel, selle kohta ei saa midagi öelda, kuid kui peale einestamist on vaja tualetti minna, siis võib seal ennast soolasambaks ehmatada. Olen siiani šokeeritud,» kirjutas Martin, kes einestas Hesburgeris koos perega.

«WC-poti kaanel olid mingid jalajälgede moodi «lärakad», lisaks oli seal peal ilmselt Ecstasy tableti ümbris/pakend, paremal WC-poti kõrval oli maas verine süstal koos nõela ja mingi topsikuga. Vabalt võiks mõni laps näiteks seda näppida või mis veel hullem, endale jalga selle süstla astuda... Ei olnud ilus vaatepilt,» tõdes Martin. «Olin peaaegu terve nädala sellest šokis, et kuidas nii saab.»

Ta leidis, et kuna WC on osaliselt tasuline, siis peaks nende tasude eest saama tualette hooldada küll.

«Väga kurb, et selline olukord tekkis,» kommenteeris Hesburgeri arendusjuht Ieva Salmela. «Oleme väga tähelepanelikud hügieeni ja puhtuse osas ning kõiki tualette koristatakse tunnis korra.»

Salmela sõnul on tualettides veel igaks juhuks üleval lisateade, et igast pisemastki probleemist võiks koheselt teenindajat teavitada. Tavaliselt see arendusjuhi sõnul toimib ja probleemid on suudetud kiiresti lahendada.

«Kahjuks on vaatamata kõikidele «meetmetele» siiski neid, kes elementaarset puhtust ei austa, kurb, tõesti kurb,» tõdes Salmela.

Foto: Lugeja pilt.

Foto: Lugeja pilt.

Foto: Lugeja pilt.

Foto: Lugeja pilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles