Kevadpühade ajal pääseb hõlpsamini Saare- ja Hiiumaale

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Muhumaa Kuivastu sadamas.
Parvlaev Muhumaa Kuivastu sadamas. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Väinamere Liinid taotles kevadpühade ajaks Hiiumaale ja Saaremaale sõiduks riigilt laevareise juurde ja sujuvama reisiliikluse nimel lisandub 17.-20. aprillil mõlemale liinile kokku 40 reisi.

Rohuküla – Heltermaa liinile tuleb pühadeks juurde 10 reisi parvlaevaga Regula, teatas Väinamere Liinid. Nädala alguses kehtima hakkav kevadgraafik tõi juba nagunii nädalavahetustele lisaks veel kuus reisi.


Kuivastu-Virtsu liinil täieneb pühadeks graafik 30 reisi võrra, neljapäeval ja laupäeval muutub graafik 35-minutiliseks. Neljapäeval lisandub 16 väljumist ja laupäeval kuus väljumist südapäevale. Ülejäänud reisid lisanduvad veel reedele ja pühapäevale.

Värske kinnitus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt võimaldab pärast pühi jätkata juba iga päev osaliselt 35-minutilise graafikuga senise 1 tunni ja 10-minutilise graafiku asemel. Kevadise täisvõimsuse saab Kuivastu-Virtsu laevaliiklus alates 28. aprillist, mil lisandub veel iga päev reise teise laevaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles