Kodune kiirabi kõrvavaigust vabanemiseks

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo-waxi kõrvapuhastustilgad ja kõrvapump. Leotab kõrva tekkinud vaha tombud kiiresti ja tõhusalt ning hoiab kõrvakäigud puhtana. Ei sobi valutava ja märja kõrva hoolduseks või kui kuulmekilet on läbi puhutud.
Remo-waxi kõrvapuhastustilgad ja kõrvapump. Leotab kõrva tekkinud vaha tombud kiiresti ja tõhusalt ning hoiab kõrvakäigud puhtana. Ei sobi valutava ja märja kõrva hoolduseks või kui kuulmekilet on läbi puhutud. Foto: SCANPIX

Apteekides on müügil mitmeid vahendeid, mis aitavad kõrvavaigust vabaneda. Millist valida, soovitab Medicumi kõrva-nina-kurguarst Jelena Ivanova.
 

Remo-wax kõrvapuhastustilgad ja kõrvapump. Leotab kõrva tekkinud vaha tombud kiiresti ja tõhusalt ning hoiab kõrvakäigud puhtana.

Ei sobi: valutava ja märja kõrva hoolduseks või kui kuulmekilet on läbi puhutud.

 

 

Vaxol kõrvasprei. Sobib kõrvavaigu pehmendamiseks ja loomulikuks eemaldamiseks nii täiskasvanutele kui ka lastele. Vähendab kõrva loputamise vajadust. Pideval kasutamisel pehmeneb ja laguneb kõrvavaik loomulikult ja väheneb kõrvade loputamise vajadus.

Normisoni kõrvatilgad. Sobivad väliskuulmekanalite puhastamiseks ja hooldamiseks pärast vanni, duši all käimist, ujumist ja sukeldumist. Aitavad väliskuulmekanali nahapinna kiiresti kuivatada. Võivad väliskuulmekanali kerge ärrituse korral põhjustada põletustunnet.
Ei tohi kasutada, kui: kuulmekanal on põletikuline või kui kuulmekile on perforeerunud.

 

 

Võluvits kõrvatilgad. Lahuses sisalduv glütseriin lihtsustab kõrvavaigu eemaldamist väliskuulmekanalitest. Sobivad kõrvade puhastamiseks peale ujumist ning vaigu eemaldamiseks ja ebameeldiva sügelustunde vähendamiseks väliskuulmekanalist.

Aurecon Forte Juniori kõrvatilgad. Sobivad vähemalt pooleaastastele lastele, mõeldud väliskõrva puhastamiseks. Koosneb naturaalsetest õlidest, mis leevendavad valulikkust ja kaitsevad mikroorganismide leviku eest.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles