Barbell Apparel toodab eriteksaseid sportliku kehaga inimestele

Marina Lohk
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Barbell Apparel

Ettevõte nimega Barbell Apparel hakkas tootma spetsiaalselt sportlastele mõeldud teksaseid, mis sobivad ideaalselt saleda, kuid jõuliste reie- ja pepulihastega keha puhul.

«Me olime väsinud teksastest, mis ei istunud hästi, olid ebamugavad ja piirasid täielikult meie liikumist. Nii me otsustasimegi seda olukorda ise parandada,» selgitasid Shape.com'ile firma asutajad, kes veedavad ligi 20 tundi nädalas lumelauatades, mägiratast sõites, mootorrrataga sõites ja tegeledes mitme muu adrenaliini vallandava liikumisharrastusega.

Briti suusataja Chemmy Alcott tunnistas, et on veetnud 28 aastat  kükke tehes ning on selle üle uhke. «Mul oleks palju lihtsam olla normaalne kõhn inimene. Kuid ma teen kõvasti tööd, et saada selliseid muskleid. Mul on pepu!»

Just see ongi põhjus, miks Barbell Apparel on disaininud teksad, mis «istuvad mugavalt lihaselistel jalgadel, mahutades su reie nelipealihase ja pepu, ilma et peaksid hoolimata raskelt kätte tulnud saledast taljest valima suurema teksasuuruse».

Barbell Apparel on juba praegu saanud niivõrd positiivset vastukaja, et ettevõtte asutajad mõtlevad ka teiste riietusesemete peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles