Ossip: oht rongist maha jääda kahaneb suvel märgatavalt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ossip
Andrus Ossip Foto: Margus Ansu

Suve alguses saab Elron juurde veel kaks diiselrongi ning võimalus, et kellelgi tuleb rongist maha jääda, kahaneb märgatavalt, kinnitas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip.

Ta rääkis «Kahekõnes», et kaks diiselrongi on veel saabumata, juuni alguses on need olemas ning siis on Elroni võimekus ronge kokku liita ja rohkem reisijaid vedada suurem, vahendas ERR Uudised.

Ossip avaldas veendumust, et Tallinna-Tartu liinil liiguvad rongid juba mõne aasta pärast märksa kiiremini, selleks tuleb aga kannatada ära mõne raudteelõigu kapitaalremont.

Saatekülalise sõnul on 1. juunist kehtima hakkavad sõiduplaanid maavalitsustega kooskõlastatud ning ta avaldas lootust, et need vastavad klientide ootustele.

Rääkides eelmisel nädalal Raasikul toimunud rängast õnnetusest, märkis Ossip, et avariis purunenud rongi tulevad järgmisel nädalal vaatama valmistajatehase ja kindlustuse esindajad ning praegu on tõenäolised kaks stsenaariumit: kas saadakse Stadlerilt kaks uut vagunit või vanad taastatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles