Lugeja küsib: miks Soome laevas ei tohi tukkuda?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eckerö Line oma reisijatel avalikult tukkuda ei luba.
Eckerö Line oma reisijatel avalikult tukkuda ei luba. Foto: Peeter Langovits

«Mõned nädalad tagasi, peale pikka tööpäeva, sõitsin Eckerö Line'i laevaga. Istusin kohas, kus olid pehmed toolid ning väsimusest vajusid silmad kinni. Selle peale tuli minu juurde töötaja ning teatas, et ei tohi magada. Seejärel nägin, kuidas ta läks ja veel inimesi
üles ajas. Kui pikalt (sekundites) võib järjest Eckerö Line laeva peal silmi kinni hoida? Kas Te loodate, et inimeste ülesajamisel nad lähevad poodlema? Kas tulevikus hakkab Eckerö Line mõõtma inimese ajutegevust, et teada, et inimene ikka magab või katsuvad töötajad inimesi oma suva järgi?» küsib reisija.

Vastab Katrin Sirk Aun Eckerö Line Ab Oy Eesti filiaalist.


Tänan teid otsekohese küsimuse eest. Laeval on reisijate käitumisreeglid, mis on koostatud kõigi reisijate huve silmas pidades. Laev soovib pakkuda meelelahutust. Reisijad, kes erinevatel põhjustel seda nautida ei soovi, peavad hetkel võtma kajutid.

Järgmisel aastal, kui laev läheb korralisse hooldusesse, ehitatakse istumissalong. See annab puhkust ja lihtsat sõitmist nautivatele reisijatele võimaluse vältida meelelahutuskohtades viibimist ja kohustuslikku melu.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles