Printsessi pulmast hoolimata saab Stockholmis hotellitoa poole hinnaga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi võiks arvata, et Rootsi kroonprintsessi pulmade tõttu on Stockholmi hotellid praegu turistidest pungil ja majutuse hinnad laes, võib sel nädalavahetusel kuningriigi pealinnas öömaja saada üsna hea hinnaga.

Rootsi turismisektor ootas kroonprintsessi pulma ajal korralikku turistidetulva, kuid vastupidiselt ootustele kubiseb Stockholmis praegu vabadest hotellitubadest, hinnad on nädalavahetuseks alla lastud ja turistide jaoks planeeritud lisabussid graafikust maha võetud, kirjutas Norra portaal Aftenposten.no.

Rootsi teleuudistesaade Rapport teatas samuti, et saabuv nädalavahetus on turismitööstusele ilmselt selle kuu üks kehvemaid.

Stockholmi turundamisega tegeleva firma Stockholm Visitors Board esindaja Ann-Charlotte Jönsson põhjendas kehva olukorda varasemate kuulujuttudega, mille järgi olid kõik hotellid selleks nädalavahetuseks juba ammu täis.

Ehk on osa just selle tõttu pulma ajal Stockholmi külastamisest loobunud, märkis Jönsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles