Soodsa suvekorteri võib leida mõnekümne euroga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn.
Kuressaare kesklinn. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Aktiivsem suvekorterite broneerimise aeg algab maaklerite sõnul just mais-juunis ja hea õnne korral võib puhkuse ajaks leida peatumispaiga ka paarikümne euro eest.

Compakt Kinnisvara juhatuse liige Martin Lember tõdes, et suvekorterite üüri tegelikult sellise üheselt kindla summana välja tuua ei saagi, kirjutab Saarte Hääl. Kõik sõltub asukohast, korteri suurusest, seisukorrast, viimistlusastmest ja üüriperioodi pikkusest. «Eeldades, et pigem on levinud paaripäevased kuni nädalased üürimisperioodid, pakun, et hinnavahemik võib kõikuda 20–100 euroni päevas,» ütles Lember.

Võrreldes Pärnuga Saaremaal väga palju suviseid üürikortereid tema sõnul ei pakutagi. Pigem on levinumad kämpingud, puhkemajad, kodumajutus ja hotellid.

Domus Kinnisvara maakler ja hindaja assistent Helean Tähe sõnul jäävad odavamate külaliskorterite üürid jäävad enamasti 50 euro juurde, kallimad on aga 100 eurot ja enamgi päev. Sellised kallimad korterid asuvad enamasti kesklinnas ja lossipargi vahetus läheduses ning jahisadama juures.

Martin Lember sõnas, et kes otsib, see ikka leiab. «Palju sõltub alati kliendi soovidest, üüriperioodist, üürist, reisikaaslaste arvust ja nõudmistest oma suvekorterile, -majale, aga kindlasti leiab midagi ka n-ö jooksu pealt,» kinnitas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles