Uued tooted: puravikega šašlõkk ja magusad veed

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustikatega šašlõkk.
Mustikatega šašlõkk. Foto: Rakvere Lihakombinaat

Enne suvehooaega toovad Eesti firmad turule mitmeid uudistooteid, mis sobivad grillhooajaks.

Rakvere selle suve grilltoodete marinaadidele loovad maitseid naturaalsed koostisosad nagu Kreeka jogurt, metsmustikad, puravikud, ploomipüree, värske mugulsibul ja erinevad köögiviljad ning rohelised ürdid, teatas Rakvere lihakombinaat.

Kreeka jogurti šašlõkk on maitsestunud ehtsa paksu Kreeka jogurtiga marinaadis, millele lisavad nüansi rohelised ürdid, piprasegu ja küüslauk. Traditsiooniline Kaukaasia šašlõkk saab oma rikkaliku maitse rohkest värskest mugulsibulast, köögiviljadest, küüslaugust ja ürtidest. Kaukaasia grill-liha tooraineks on vähese rasvasisaldusega kvaliteetse kodumaise seavälisfilee paksemad lihalõigud, millele annavad maitset värske mugulsibul, erinevad piprad, köögiviljad, ürdid, küüslauk ja petersell.

Seakaelakarbonaadist valmistatud ploomi-tšilli grilli-liha saab oma maitse magus-teravast tšillisest ploomimarinaadist, mille koostises annavad tooni ehtne ploomipüree, rohelised ürdid, paprikatükikesed, küüslauk, tomat, pune ja maitseained, sh must pipar ja Cayenne..
Metsmustikašašlõkk on maitsestunud naturaalse metsmustikapüreega marinaadis ning puravikega šašlõkk saab õige meki kuivatatud puravikutükikestest, värskest sibulast, piprasegust ja küüslaugust.

Poola köögist inspireeritud pikk ja peenike kergelt suitsutatud grillkabanoss on keskmiselt vürtsikas suutäis, mida sobib süüa nii grillitult kui praetult ja kas või külma suupistena. Linaseemnetega grillvorstile lambasooles annavad täidlase maitse ja krõmpsuva struktuuri linaseemned, veidi magusat maitsenüanssi aga lisatud porganditükikesed.

Mojito marinaadis tallešašlõkis on kvaliteetne talleliha maitsestunud marinaadis, mille koostises on laim ja piparmünt, maitset annavad veel mineraalaineterikas meresool, maitseained ja ürdid. Lihaveisešašlõki tooraineks on valitud kvaliteetne eestimaine laagerdatud lihaveise välisfilee, mille korralikult lõigatud ja paraja suurusega tükid on maitsestunud kreemja konsistentsiga marinaadis, mille koostises on toiduõli ja erinevad piprad.

A. Le Coq hakkas tootma mineraalide ja vitamiinidega rikastatud vett Vitamineral. Esialgu tuleb sarjas turule kaks toodet – füüsilist aktiivsust toetav Power Performance ning vaimset tegevust toetav Mental Performance. Uued veed annavad 50–100 protsenti inimese igapäevasest vitamiinivajadusest ning sisaldavad ainult puuviljasuhkrut.

Värskendava greibi-sidrunheina maitsega füüsilist aktiivsust toetav Power Performance sisaldab B3-, B6-, B12- ja C-vitamiini ning magneesiumi, mis aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele ning annavad oma panuse väsimuse ja kurnatuse vähendamiseks. Pohla ja rohelise tee maitseline vaimset tegevust toetav Mental Performance aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele tänu joogis sisalduvate B3-, B7- ja B12-vitamiini ning magneesiumiga.

Uued joogid tulevad turule 0,75-liitrises pudelis ning orienteeruvaks hinnaks on 0,99 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles