Turistidel tuleb lennupileti eest veelgi rohkem maksta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Saare maavalitsus tõstab Tallinna ja Saaremaa vahelisel Aviesi lennuliinil 7. juunist kõrgema hinnaklassi lennupiletite hindasid, seda põhjendusel, et need reisijad pole hinnatundlikud.

«Läbirääkimiste käigus lepiti kokku, et kohalikele inimestele mõeldud hinnaklasside piletihindu ei muudeta ning tõus tuleb turistidele mõeldud hinnaklassis,» rääkis Saare maavalitsuse arendusnõunik Karl Tiitson. Selline valik tehti, sest seda hinnaklassi kasutavad inimesed ei ole nii hinnatundlikud.


Piletihinnad muutuvad ainult BOWEE JA BRTEE hinnaklassis, kus OW tähistab ühesuuna pileteid ja RT edasi-tagasi pileteid. Kui praegu maksab selle hinnaklassi ühesuuna pilet Tallinna–Kuressaare liinil 46 eurot ja Kuressaare–Tallinna liinil 44,80, siis uued hinnad on Tallinna–Kuressaare liinil 52,90 ja Kuressaare–Tallinna liinil 49,80.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles