Tutvumisportaal õhutab reisil olles partnerit petma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutvumisportaal viib reisivad abieluinimesed kokku kohalike seikluseotsijatega.
Tutvumisportaal viib reisivad abieluinimesed kokku kohalike seikluseotsijatega. Foto: SCANPIX

Abieluväliseid suhteid vahendav tutvumisportaal Gleeden.com pöördus uue sihtgrupi poole, kelleks on reisil olevad inimesed.

Portaali tegijad usuvad, et just armuseiklus on see, mis igava ärireisi või lennuki hilinemise talutavaks muudab, kirjutab Telegraph.

«Kohta Prantsusmaa femme fatale’i, Maroko printsessi, Inglise leedit või India Bollywoodi kaunitari,» reklaamib Gleeden oma teenust, mis olevat eriti populaarne palju reisivate ärimeeste seas.

«Kõik need reisid pakuvad neile võimalust välismaal kedagi kohata, isegi kui nad kodus seda teha ei julgeks,» rääkis veebilehe esindaja Pauline Delannoy.

«Reisimine annab võimaluse vahelejäämist pelgamata uusi inimesi kohata. Kodust eemale olemine loob vabaduse tunde,» jätkas Delannoy. Ta lisas, et välismaal aset leidnud abieluvälised armulood tekitavad inimestes vähem süümepiinu.

Teenusepakkujad ise moraalsete kõhkluste käes ei kannata. «Abieluvälised suhted on kaua aega olemas olnud, need on sama vanad kui abielu ise,» ütles Delannoy. «Meie oleme lihtsalt ausad. Paljud meie lehekülje kasutajad armastavad ikkagi oma partnereid ega taha lahku minna, vaid otsivad lihtsalt oma ellu natuke põnevust.»

Gleedeni kasutajate seas tehtud küsitluse põhjal otsib neist 46 protsenti tõepoolest vaid üheöösuhet, kuid 38 protsenti loodavad leida välisriigist püsiva armukese, keda iga kord seal käies külastada.

Seitse kuud tegutsenud tutvumisportaalil on üle 250 000 kasutaja. Lehe tegijate väitel suurenes liikmete arv tavalisest kaks korda kiiremini tänavu mais, mil Euroopa õhuruum Islandilt pärit vulkaanilise tuhapilve tõttu suletud oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles