Hiiumaa lennupilet kallines

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Avies.
Lennufirma Avies. Foto: Ants Liigus

6. maist maksab üheotsapilet Tallinn-Kärdla-Tallinn lennuliinil senise 19,81 euro asemel 21,90 eurot.

Edasi-tagasi pileti uus hind on 39,62 eurot senise 34,52 euro asemel - hinnatõusuks seega vastavalt 2 ja 5 eurot, kirjutab Hiiu Leht.

Kui varem sai sülelaps lennata tasuta, siis nüüd on 2–11aastase lapse lennupileti hind vastavalt 13,14 ja 23,77 eurot, kuni kaheaastastel 2,19 ja 3,96 eurot.

Piletit saab tasuta muuta vaid ühe korra ning muudatused tuleb teha vähemalt kaks tundi enne planeeritud väljalendu. Reisisja süül kasutamata jäetud pileti hinnast tagastatakse vaid pool.

Uued pileti hinnaklasside koodnimetused on ECO KDL ja FLX KDL. Esimese puhul piletit tagastada ei saa. Pileti muutmine on lubatud üks kord ja see maksab 5 eurot.

FLX KDL piletihinnast saab reisija tagasi poole kasutamata jäetud pileti hinnast. Piletit saab üks kord tasuta ka muuta.

Aviesi müügijuht Marko Pleiats selgitas, et põhjuseks, miks kogusummat ei tagastata, on süsteemihaldamise tasud, mida Avies iga broneeringu pealt maksab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles