Rimi: noored võiksid alustada oma karjääri jaekaubandusest

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi pood.
Rimi pood. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Äsja alanud värbamiskampaaniaga plaanib Rimi leida kuni sada uut töötajat üle Eesti - eelkõige ootab Rimi tööle ambitsioonikaid noori.

Rimi Eesti personalijuhi Kaire Tero sõnul võiksid noored kaaluda senisest enam võimalust alustada oma karjääri jaekaubandusest. «Üha enam lisandub meie töötajate hulka noori inimesi, sealhulgas noormehi, kes ei pelga teenindaja ametit. Tööleasunute sõnul on nende jaoks positiivseks üllatuseks karjäärihüppe kiirus,» lausus Tero.

Andekad ja õppimishimulised võivad tema sõnul juba paari aastaga jõuda teenindaja ametikohalt juhtivale positsioonile. «Kunagi teenindajana alustanud tänased kaupluste juhid ja spetsialistid kontoris omavad väärtuslikku kogemust jaekaubanduse olemusest - meie parimad juhid on just sellise taustaga.»

Tero arvates on kaupluses töötamine hea võimalus näiteks õpingute kõrval töötamiseks. «Teenindaja amet on paindlik. Töötamine toimub graafiku alusel, mida koostades saame arvestada ka koolitööga. Tublimatele pakume ka stipendiumi ülikoolis õppimiseks,» täiendas ta.

Rimi on stipendiumit maksnud oma töötajatele juba mitmeid aastaid. Stipendiumi avalduse võib iga töötaja esitada oma otsesele juhile. Seejärel hinnatakse, kas antud õppevaldkond on Rimi jaoks strateegiliselt oluline. Rolli mängib ka töötaja senine panus ettevõttesse ning tema väljavaated tulevikuks. Stipendiumi suurust pole konkreetselt määratud - enamasti makstakse teatav protsent õppemaksust. Näiteks möödunud aastal esitas avalduse kümme töötajat ning neist seitse said Rimilt stipendiumi.

Lisaks karjäärivõimalustele ja mitmetele koolitustele pakub Rimi töötajatele tasuta eesti, vene ja inglise keele õpet. «Toetame tervislikku elustiili ka oma töötajate seas, mistõttu kompenseerib ettevõte töötajate kulutusi massaažile, ujumisele või spordiklubidele ning meeskondlikele sportmängudele. Samuti saavad töötajad kuuluda Rimi spordiklubisse ja saada osa klubiliikmetele pakutavatest hüvedest,» lisas Tero.

Rimi  hüvitab töötajate tervisekontrolli vastavalt vajadusele ning iga-aastase gripivastase vaktsineerimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles