Kuumalaine pani inimesi keelekastet otsima

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuma ilmaga ostetakse janu kustutamiseks kõiksugu jooke ja külma jäätist.
Kuuma ilmaga ostetakse janu kustutamiseks kõiksugu jooke ja külma jäätist. Foto: SCANPIX

Jaeketid Selver, Rimi ja Säästumarket ütlesid Tarbija24-le, et seoses möödunud päevade kuumusega on nende kauplustes jäätisemüük lausa kahekordistunud, palju ostetakse ka limonaadi ja vett.

Rimi ja Säästumarketite kauplustes tõusid viimastel päevadel pulgajäätiste ja mahlapulkade müügid lausa kahekordseks. «Palju on ostetud ka vett ja limonaadi,» tõdes Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Bats. Ta lisas, et üleeile oli karastusjookide kategoorias maikuu parima müügiga päev.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu tõdes, et ka nende kauplustes on jäätisemüük kuuma ilmaga kahekordistunud. «Võrdlesime maikuu tavanädalat ja kuuma ilmaga nädalat. Väga suure kasvu on teinud erinevad grillile sobivad tooted, nende müügid on tõusnud 25 protsendi võrra,» tõdes ta.

Väga populaarsed on Selveris viimastel päevadel olnud erinevad janukustutajad – veed, mahlad ja mahlajoogid, aga ostetakse ka lahjat alkoholi. Hüppelise tõusu on teinud päevituskreemid, päikeseprillid, plaastrid ja sääsetõrjevahendid, kahekordistunud on grillide ja grillitarvikute müük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles