Müsteerium US Airwaysi lennuga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US Airwaysi lennuk.
US Airwaysi lennuk. Foto: SCANPIX

Lennufirma US Airwaysi lend Itaaliast Philadelphiasse on 10 päeva jooksul juba teist korda ümber suunatud Iirimaale, kuna suur osa meeskonnast haigestus.

Lennufirma ametnikud ja võimuorganid on asunud uurima esmaspäevast juhtumit lennuga 715, mis väljus Veneetsiast ning mis suunati Dublinisse hädamaandumisele, vahendab news.com.au.

Siiani ei ole päris selge, mis lennuki meeskonnaliikmete tervisehädasid põhjustas. US Airways ütles, et mitte ükski 238 reisijast ei kurtnud esmaspäevasel väljumisel oma tervise üle. Pärast Dublinisse saabumist vaatasid meedikud meeskonnaliikmed üle ning leidsid, et nad võivad naasta koju. Reisijad jaotati erinevate lendude vahel, et nad saaksid jõuaksid sihtkohta Philadelphiasse.

Tegu on sama lennuga, mis pidi ka 10. mail Dublinis hädamaandumise tegema, kuna suur osa lennu personalist samuti ootamatult haigestus.

Tol korral jäi samal liinil haigeks üheksa meeskonnaliiget. Peamiselt kurtsid nad iiveldust ja peapööritust, uimasust ning vesiste silmade üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles